Managed hosting door True

Microsoft introduceert Dynamics CRM 2011

 

Microsoft introduceert in september Dynamics CRM 2011, de opvolger van Dynamics CRM 5. Microsoft maakte dit bekend op de Worldwide Partner Conference (WPC 2010) in Washington DC.

Dynamics CRM 2011 heeft zowel een on-premise als een on-demand versie/ Software-as-a-Service (SaaS) versie; CRM Online. De oplossing is nauw geintegeerd met Microsoft Outlook en lijkt wat werken betreft op Microsoft Office. De verbeteringen zijn onder andere gedaan op verzoek van partners, die vonden dat de on-premise software wat stabieler is dan de online versie.

Resellers worden aangemoedigd de software te verkopen met incentives, een referral fee met de belofte van hoge marges. Daarbij is er een online marktplaats, Microsoft Dynamics Marketplace, voor ontwikkelaars beschikbaar die add-on applicaties op Microsoft Dynamics CRM 2011 en Dynamics ERP software kunnen bouwen. Microsft Dynamics CRM Partners krijgen maximaal 250 werkpleklicenties om Dynamics CRM Online zelf te gebruiken.

Microsoft Dynamics CRM 2011 neemt het op tegen Salesforce.com, Oracle, SAP en SugarCRM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3427743). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.