Managed hosting door True

VCD en Asecom tekenen samenwerkingsovereenkomst

 

SAP-partners VCD Business Intelligence en Asecom hebben een business intelligence add-on ontwikkeld voor SAP Business One. Om deze oplossing op de markt te brengen, hebben beide partijen onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De nieuwe oplossing maakt alle bedrijfsprestaties in één oogopslag inzichtelijk en stelt medewerkers in staat zelfstandig flexibele (management)rapportages te verzorgen, zonder dat zij daarvoor technische databasekennis nodig hebben.

De introductie van de add-on is een antwoord op de vraag uit de markt naar een betaalbare, laagdrempelige en flexibele rapportageoplossing. De add-on biedt onder meer tal van analyse- en rapportagemogelijkheden, waarmee ook kleine bedrijven snel en eenvoudig stuurinformatie kunnen genereren. Realtime inzicht in betrouwbare en gevalideerde gegevens maakt het mogelijk om beter gefundeerde beslissingen te kunnen nemen.

Heleen Bakker, accountmanager bij VCD Business Intelligence: "De roep van de markt om een laagdrempelige en betaalbare rapportagetool komen we steeds vaker tegen. Met deze door VCD ontwikkelde nieuwe oplossing geven we daar gehoor aan. Ook kleinere bedrijven krijgen nu direct een betrouwbaar inzicht in de laatste gegevens met een oplossing waarmee ze gemakkelijk stuurinformatie kunnen genereren. Asecom gaat als eerste partij samen met VCD met deze nieuwe oplossing de markt op; later dit jaar zullen we ook samenwerkingsovereenkomsten met andere SAP partners sluiten."

Mick de Valk, directeur van Asecom: "Asecom loopt graag voorop als het gaat om ontwikkelingen op het gebied van SAP Business One. Dat realiseren we ook nu weer met deze nieuwe oplossing. Hierdoor kunnen we onze klanten een nog uitgebreider productfolio aanbieden. Door onze klantkennis en onze ervaring van bedrijfsprocessen en de expertise VCD hebben we een product kunnen ontwikkelen dat én betaalbaar én functioneel is. Klanten kunnen hun bedrijfsvoering hiermee creatief benaderen en inrichten."

Henk Bruinekreeft, director small & medium enterprises van SAP Nederland: "Beide partners zijn in het afgelopen jaar in hun categorie tot SAP Partner Of The Year bekroond. Het doet ons dan ook enorm deugd dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend en hun expertise en kennis gezamenlijk inzetten om onze klanten in het MKB nog beter te kunnen bedienen. De beschikbaarheid van dit soort oplossingen biedt hen de mogelijkheid om zich op een professionele en toekomstgerichte manier te ontwikkelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3422983). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.