Managed hosting door True

Ferox Solutions neemt Artiq Software over

 

Het Velpse bedrijf Ferox Solutions heeft op 1 mei 2010 het Emmeloordse bedrijf Artiq Software overgenomen.

Directeur Gert-Jan Smid: 'We hebben Artiq gekocht om zijn marktaandeel in de zorgsector en de softwareproducten.' Het bedrijf uit Velp gaat de software zo aanpassen dat het hele proces van ledenadministratie tot facturatie in één product op basis van Microsoft CRM wordt geïntegreerd.

Daarbij denkt Smid ook aan uitbreiding van de Artiq-software door bijvoorbeeld de toevoeging van dienstbemiddeling via een webportaal. Smid: 'Door de beperkte mankracht en middelen stond de ontwikkeling van de software van Artiq vrijwel stil. Het is tijd om de software te moderniseren.'

Ferox richt zich op toepassingen van crm (customer relationship management) voor specifieke doelgroepen. De thuiszorg is daar een voorbeeld van. Het bedrijf ziet die branche als groeimarkt. De leverancier richt zich daarnaast ook op crm voor zakelijke dienstverleners.


ZuidZorg
Artiq Software is in 1999 opgericht door Peter Gremme. Tot het klantenbestand behoren voornamelijk thuiszorginstellingen. Een van de grootste klanten is ZuidZorg, een instelling voor kraamzorg, jeugdgezondheidzorg en thuiszorg in de regio Eindhoven.

Ferox Solutions levert bedrijfssoftware op basis van Microsoft CRM. Daarnaast levert het content management systemen (cms) voor het beheer van bedrijfswebsites en oplossingen voor documentmanagement op basis van Microsoft Sharepoint. Bij het bedrijf werken 35 mensen. De leverancier heeft kantoren in Velp en Hilversum en behaalde in 2009 een omzet van ongeveer 2,5 miljoen euro. Het bedrijf is business- en goldpartner van Microsoft. Klanten zijn onder andere de Rabobank en de politie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3383310). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.