Managed hosting door True

Clubs in Jupiler League gebruiken Afas

 

Alle voetbalclubs uit de Jupiler League hebben gekozen voor Afas-erp-software.

Om beter zicht te krijgen op hun gehele bedrijfsvoering en de financiële processen in het bijzonder hebben de achttien betaald voetbal organisaties uit de Jupiler League gekozen voor Afas-erp-sSoftware.

Aansluitend op het rapport ‘Structurele verbetering financiële positie betaaldvoetbalorganisaties' van de werkgroep Vermeend hebben alle clubs uit de Jupiler League actie ondernomen om de financiële situatie binnen hun divisie te verbeteren. "Ten eerste is er voor gekozen om met Ooijendijk Financial Services (OFS), de benodigde financiële kennis in huis te halen over collectieve financiële ondersteuning. Peter Ooijendijk komt per 1 juli aanstaande over van KNVB Licentiezaken en kan dan onze clubs ondersteunen bij bijvoorbeeld financiële rapportages", aldus Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED).

Ten tweede hebben de clubs gekozen voor implementatie van Afas Profit Online, om zo hun ondernemingsprocessen uniformer in te richten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3383243). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.