Managed hosting door True

e-office en AvePoint doen SharePoint-migraties

 

e-office, specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, kondigt een samenwerking aan met AvePoint, specialist in infrastructuurmanagement-softwareoplossingen voor Microsoft SharePoint.

Met de oplossingen van AvePoint kan e-office zijn klanten van iedere versie van SharePoint (SharePoint 2003 en MOSS2007) migreren naar SharePoint 2010, dat eerder deze maand geïntroduceerd werd.

e-office zet de producten van AvePoint onder andere in voor de SharePoint 2010-audit, waarmee e-office een bedrijf technisch inzicht geeft in de huidige kennisomgeving en mogelijke risico's en aandachtspunten bij een migratie. Op basis van de omschrijving van de huidige infrastructuur geeft e-office advies over de beste migratieroute.

AvePoint heeft een breed aanbod van producten. Zo maakt de DocAve Migrator Suite alle migraties naar SharePoint mogelijk, waaronder ook migratie van oudere versies naar Sharepoint 2010 en naar de Business Productivity Online Standard Suite (BPOS), de cloud-oplossing van Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3363960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.