Managed hosting door True

All-CRM maakt nieuwe start

 

All-CRM uit Deventer is onlangs door de rechtbank failliet verklaard. All-CRM heeft onder dezelfde naam een doorstart gemaakt.

All-CRM ondersteunt bedrijven in hun crm-strategie. Op basis van het SuperOffice crm-softwareplatform implementeert het oplossingen zowel bij de klant als in SaaS. Voornaamste klanten van All-CRM zijn volgens de website Business Lease, Martin Schilder Groep en Continental Banden Groep.

Inmiddels wordt gewerkt aan een doorstart. Toon Bijnen, sales director van SuperOffice meldt aan CRN: "All-CRM is een gewaardeerde dealer van SuperOffice Benelux b.v. Inmiddels hebben wij gesprekken gevoerd met All-CRM en is er voldoende vertrouwen vanuit SuperOffice om de samenwerking te continueren. Dat All-CRM kwaliteit levert zullen de vele tevreden klanten kunnen beamen. SuperOffice is leverancier van CRM software en heeft vestigingen in Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland en Engeland en telt inmiddels 11.000 tevreden klanten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3358792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

All-CRM is een gewaardeerde dealer van SuperOffice Benelux b.v. Inmiddels hebben wij gesprekken gevoerd met All-CRM en is er voldoende vertrouwen vanuit SuperOffice om de samenwerking te continueren. Dat All-CRM kwaliteit levert zullen de vele tevreden klanten kunnen beamen.

SuperOffice is leverancier van CRM software en heeft vestigingen in Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland en Engeland en telt inmiddels 11.000 tevreden klanten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.