Managed hosting door True

Europol kiest drie IBM-specialisten

 

Europol heeft IBM, e-office Group en Logica geselecteerd voor het verlenen van ondersteunings- en adviesdiensten op het vlak van IBM-softwaretechnologie. Het betreft een raamovereenkomst van vier jaar. Voor de aanbesteding schreven zich drie partijen in, en die zijn alledrie geselecteerd. Het perceel voor een continue helpdeskondersteuning werd overigens geannuleerd.

De Europese criminele inlichtingendienst met hoofdkwartier in Den Haag heeft hulp nodig voor de softwaretechnologieën van IBM die momenteel bij de organisatie in gebruik zijn of geïmplementeerd gaan worden. Er zijn zowel ondersteunings- en adviesdiensten als ontwikkelings- en technische taken nodig in het hoofdkantoor van Europol of via telefoon, e-mail of andere communicatiemiddelen. Voor de aanbesteding schreven zich drie partijen in, en die zijn alle geselecteerd: IBM, e-office Group en Logica.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3339602). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.