Managed hosting door True

Quintiq-baas verhuist naar VS voor omzetgroei

 

Amerikaanse vlag

Mede-oprichter en algemeen directeur Victor Allis van softwarelevancier Quintiq verhuist per 1 september naar de Verenigde Staten om daar het bedrijf verder te laten groeien. Allis gaat werken in het kantoor van de softwaremaker in Philadelphia. Daarnaast wil het bedrijf dit jaar nog een kantoor openen in San Francisco.

‘We merken dat onze software in de VS aanslaat. Toch zijn Amerikaanse bedrijven argwanend, omdat we een Europese softwareleverancier zijn', zegt de Nederlandse baas in een interview met Computable. Zijn bedrijf sloot onlangs een groot contract met de Federal Aviation Administration (FAA, de Amerikaanse luchtverkeersleiding). ‘Dat helpt wel, omdat deze partij niet met de eerste de beste in zee gaat. Daarnaast praten Amerikaanse bedrijven graag met de directie. Dat wordt makkelijker als ik straks in de VS ben gevestigd.'

Het bedrijf wil dat de omzetverdeling in Europa en de Verenigde Staten in 2012 gelijk is. ‘Dan heb je het over een omzetverdeling waarbij 40 procent uit Europa komt, 40 procent uit de VS en 20 procent uit Azië en Oceanië', zegt Allis.

Het bedrijf verwacht in 2010 een omzet te maken van 36 miljoen euro. Van deze omzet komt momenteel 20 procent uit de VS, 70 procent uit Europa, en de overige 10 procent uit Azië en Oceanië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3332266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.