Managed hosting door True

SAP benoemt VCD tot kennispartner voor BI

 

Het Groningse adviesbedrijf en leverancier van bi-software VCD Business Intelligence is door bedrijfssoftwareleverancier SAP benoemd tot Special Expertise Partner (SEP) voor business intelligence. SAP heeft die status toegekend aan VCD, omdat dat bedrijf volgens de leverancier bewezen heeft dat het beschikt over uitgebreide kennis van SAP Business Objects in verschillende branches.

De benoeming vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Criteria voor de benoeming zijn de mate van samenwerking met bedrijfsoftwareleverancier SAP, de prestaties en de kennis van SAP BusinessObjects-oplossingen. VCD heeft volgens SAP specifieke kennis van bi-toepassingen in de gezondheidszorg, detailhandel, vervoersbranche, financiële instellingen, waterschappen, het onderwijs en zakelijke dienstverleners. VCD heeft bijvoorbeeld bij twintig ziekenhuizen in Nederland een datawarehouse ingericht.

Eén van de doelen van het SEP-programma is dat het voor klanten en analisten eenvoudiger wordt om gekwalificeerde partners te vinden voor bepaalde branche- of oplossingspecifieke SAP-projecten. Niko Brouwer, directeur VCD Business Intelligence: 'In diverse segmenten liep dit al prima, hoewel er altijd ruimte voor verbetering is. Deze officiële erkenning is een prettige steun in de rug.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3326956). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.