Managed hosting door True

Samenwerking Centric en Manus Software Europe GEformaliseerd

 

Op 12 april 2010 hebben Denhard Jongman, directeur International Business Development bij Centric, en Jan-Willem van der Boom, directeur/eigenaar Manus Software Europe B.V., het contract ondertekend waarin de strategische samenwerking op het gebied van ManusPlus is bekrachtigd.

De overeenkomst geeft Centric het recht op te treden als implementatiepartner van ManusPlus, het online urenregistratie- en planningssysteem voor de retail en logistiek. Manus Software Europe profiteert op zijn beurt van het uitgebreide partnernetwerk van Centric. Beide partijen benadrukken dat de samenwerking verder gaat dan een commercieel akkoord en dat er verregaande afspraken worden gemaakt rondom support en implementaties.

Het contact tussen de ondernemingen is ontstaan via gezamenlijke klanten als HEMA, McGregor, Coolcat en America Today en de joint venture IFS Retail waarin Centric en IFS gezamenlijk internationaal een volledige retailoplossing aanbieden.

Denhard Jongman: "Manus Software Europe is een belangrijke, betrouwbare en stabiele partner, die het productportfolio dat Centric in de retail- en de logistieke markt voert versterkt. Zowel nationaal als internationaal."

Over Manus Software Europe B.V.
Manus Software Europe, gevestigd in Zwijndrecht, levert het urenregistratie- en personeelsplanning systeem ManusPlus. ManusPlus is een flexibel softwarepakket voor tijdregistratie, urenverantwoording en roosterplanning met ondersteuning van meerdere CAO's, regelgevingen en talen. Het systeem is modulair opgebouwd en omvat onder meer modules voor omzet en productiviteit, budgetten, webtoegang en aanwezigheidsregistratie.

Over Centric Supply Chain Solutions
Het cluster Centric Supply Chain Solutions voorziet retailers, logistieke dienstverleners, transporteurs, groothandels en productiebedrijven van moderne geïntegreerde ICT-oplossingen. Centric biedt producten en diensten op het gebied van point-of-sale, instore automation, enterprise resource planning, selfservice, mobility, consumer kiosks, digital signage, payment point, warehouse-, transport- en fleetmanagement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3323309). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.