Managed hosting door True

SEP wordt open source

 

Back-up- en datarecovery-specialist SEP AG heeft aangekondigd dat verschillende delen van zijn sesam back-upoplossing worden aangeboden aan de open source community.

De basis van SEP sesam is nu beschikbaar onder een GNU general public license (GPL). Erik Monninkhof, directeur van distributeur Dupaco: "Het is voor iedereen duidelijk dat open source zijn plek heeft veroverd in de markt. Wij hebben er heel bewust voor gekozen om een open source-portfolio te distribueren, waar SEP nu een onderdeel van is. De garantie van een duurzame oplossing en het voorkomen van een vendor lock-in bij een eventuele overstap naar een ander product maken open source interessant voor de reseller."

Eerder introduceerde SEP zijn nieuwe product SEP Backup Appliance, back-upsoftware die op Novell's SUSE Linux Enterprise draait. Deze oplossing draait op zowel fysieke als virtuele omgevingen binnen VMware server, vSphere4, ESX, ESXi, Xen en HyperV,

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3279274). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.