Managed hosting door True

Aad Koppenhol aan de slag bij Mansystems

 

Mansystems heeft per 1 maart Aad Koppenhol aangesteld om de positie van de organisatie in data center efficiency te versterken.

Koppenhol brengt meer dan 35 jaar ervaring in de ict-sector met zich mee. Zijn focus binnen Mansystems zal voornamelijk liggen op de uitbreiding van het OpenDCME-model, het open KPI-model voor efficiency-metingen van it-resources.

Koppenhol is in diverse functies tien jaar werkzaam geweest bij Sun Microsystems. Zijn laatste rol binnen Sun was senior principal it architect en open source & standards driver. Naast zijn huidige functie binnen Mansystems is Koppenhol buitenpromovendus voor het 'Value Sensitive Design'-programma van de TU Delft, afdeling TBM-filosofie. Hierin komen zijn beide interessegebieden samen, technologie en filosofie.

Koppenhol: "Een van de grootste uitdagingen waar we op dit moment voor staan is de ontwikkeling van sociale en culturele utility (web 2.0). In mijn ogen is open source bij Web 2.0 van essentieel belang. Ik hoop mijn visie op dit gebied over te brengen en te delen met collega's en klanten bij Mansystems."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3279246). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.