Managed hosting door True

Voerfabrikant laat Capgemini SAP implementeren

 

Diervoerproducent Provimi gaat de financiële en logistieke processen van zijn tachtig vestigingen centraliseren met het softwarepakket SAP. Ict-dienstverlener Capgemini implementeert het pakket en wordt verantwoordelijk voor het beheer ervan. SAP werd gebruikt bij de Amerikaanse vestiging van de diervoederproducent. Nu wordt het pakket wereldwijd uitgerold. De waarde van het contract maken de partijen niet bekend.

Voorheen werkten de lokale vestigingen van de Nederlandse voerfabrikant met verschillende ict-systemen, zoals Microsoft Dynamics NAV. Het bedrijf denkt door te centraliseren de interne samenwerking verder te verbeteren. Het overkoepelende management krijgt zo beter zicht op bedrijfsgegevens als cashflow, financiële resultaten en operationele doelstellingen. De introductie van de nieuwe ict-omgeving maakt deel uit van de ‘One Provimi'-strategie.

Volgens de betrokken adjunct-directeur Emiel van Schaik van SAP zorgt de nieuwe software voor betere interne rapportages. ‘Hierdoor kan het bedrijf de prestaties van afzonderlijke productielocaties vergelijken. Internationaal kan worden gekeken waar winstmarges te verbeteren zijn.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3272748). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.