Managed hosting door True

Nobel sluit SaaS partnership met Mendix

 

IT bedrijven Nobel en Mendix hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om nieuwe SaaS- (software-as-a-service) applicaties te ontwikkelen. Nobel kiest voor het modelgedreven applicatieontwikkelplatform van Mendix, vanwege de flexibiliteit en brede gebruiksmogelijkheden.

Nobel-directeur Piet van Vugt: "Wij zien dat onze klanten steeds sneller hun strategie en businessmodel moeten aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden, om te blijven groeien en excelleren. Dit betekent ook dat je je bedrijfsprocessen continu moeten kunnen aanpassen en optimaliseren, in lijn met de businessstrategie. De traditionele ERP-software biedt onvoldoende flexibiliteit om snel en eenvoudig deze veranderingen te implementeren."

Met de ontwikkeltechnologie and methodiek van Mendix is het mogelijk om bedrijfsapplicaties in een fractie van de tijd en kosten te realiseren. Nobel ziet dat bedrijven en organisaties niet meer willen investeren in ERP-software, maar zoeken naar (webbased) functionaliteit die ze kunnen afnemen als een service . "Modelgedreven applicatieontwikkeling op basis van SaaS heeft volgens ons de toekomst en samen met Mendix kunnen we grote stappen maken", aldus Piet van Vugt.

Mendix ceo Derek Roos: "We zien steeds meer klanten die kiezen voor een hybride oplossing, waarbij een standaard (ERP) pakket wordt uitgebreid met flexibel, webbased maatwerk- en bij voorkeur als hosted oplossing aangeboden. Mits er gebruik gemaakt wordt van de juiste tools, kan er op die manier sneller en tegen lagere kosten ingespeeld worden op nieuwe behoeften vanuit de business. De samenwerking tussen Nobel en Mendix biedt een sterke combinatie van jarenlange ERP ervaring en een innovatief softwareplatform om daarop door te bouwen. Ik zie dan ook erg uit op de samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3269060). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.