Managed hosting door True

Samsung introduceert Enterprise Mobility Solutions

 

Op het Mobile World Congress (MWC) 2010 in Barcelona introduceert Samsung een serie Enterprise Mobility-oplossingen.

De Enterprise Mobility-oplossingen die Samsung aanbiedt, zijn onder meer Enterprise Email, Enterprise IM, Security, mdm (mobile device management), uc (unified communications), crm (customer relationship management), sfa (sales force automation) en bi (business intelligence) en applicaties voor specifieke branches.

De oplossingen zijn gericht op de zakelijke markt. Samsunng is in gesprek met de mobiele operators om de oplossingen in 2010 te lanceren.

Met de ondersteuning van belangrijke partners en grote operators wil de leverancier het gemak van computergebruik op kantoor naar de smartphone brengen. Samsung smartphones ondersteunen de enterprise-oplossingen van Microsoft Windows Mobile en binnenkort ook die voor het Android-platform. Daarna volgen LiMo en Samsung's eigen platform bada.

De afgelopen maanden heeft Samsung de kanaalondersteuning uitgebreid en zijn relaties versterkt met premium solution partners zoals Cisco, Formotus, Microsoft, Spring Wireless, Sybase en Wipro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3253523). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.