Managed hosting door True

Unit 4 lijft beheer portalsoftware Bedrijvenweb in

 

Bedrijfssoftwareleverancier Unit 4 Agresso neemt via een overname de beheeractiviteiten van boekhoudpakketten van softwareleverancier en ict-dienstverlener Bedrijvenweb Nederland over. Het gaat om de beheeractiviteiten van de online boekhoudpakketten Unit 4 Client Portal en Webconnector Account. Unit 4 Agresso verkoopt die software sinds 2005 als webdienst. Het onderhoud en de ondersteuning van de software lagen in handen van Bedrijvenweb. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Met de software Unit 4 Client kunnen accountants en hun cliënten  en belanghebbenden via een webportal documenten uitwisselen. Het gaat bijvoorbeeld om een aangifte, een managementrapport, e-mailnieuwsbrief of correspondentie. Die documenten kunnen voorzien worden van een digitale handtekening en direct doorgestuurd worden naar instanties als de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Bij de automatisering van boekhouding speelt software als webdienst en gegevensuitwisseling via internet een steeds grotere rol. Daardoor besloot de bedrijfssoftwareleverancier uit Sliedrecht om die beheeractiviteiten in te lijven.

Volgens de bedrijfssoftwareleverancier hebben accountants- en administratiekantoren steeds meer de behoefte om digitaal informatie uit te wisselen met hun cliënten. Volgens de leverancier komt dat voort uit kostenreductie en procesverbetering, maar kan die programmatuur ook beter worden aangepast aan de wensen van de klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3231505). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.