Managed hosting door True

De wegen scheiden voor Siennax en SaaSplaza

 

Op 31 december 2009 zijn Siennax Learning Services en SaaSplaza gescheiden en gaan beide hun eigen weg als zelfstandige ondernemingen. In goed onderling overleg zijn de investeerders tot een boedelscheiding gekomen. Een deel blijft Siennax Learning Services ondersteunen het andere deel SaaSplaza.

De reden van de opsplitsing is dat de activiteiten steeds minder complementair werden en met de scheiding er meer focus en aandacht gegeven kan worden aan de eigen ontwikkelingen van de verschillende ondernemingen.

"De scheiding doet recht aan de typische competenties en ambities die in beide organisatie delen aanwezig zijn", aldus Bram Zwagemaker, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Siennax International B.V.;"en het maakt de weg vrij om eventueel in de toekomst gerichter strategische partnerships mogelijk te maken".

Siennax, vanaf haar start in 1998 een Application Service provider, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een specialist in het inrichten en uitvoeren van leer- en ontwikkelingsprocessen voor (lagere) overheden, middelgrote organisaties en multinationals. Siennax werkt hier voor de realisatie van projecten samen met leidende technologieleveranciers als Saba en Cornerstone On Demand.

Medio 2008 is SaaSplaza gestart met als doel Softwareleveranciers en hun implementatie partners te ondersteunen in het aanbieden van hun software producten als SaaS oplossingen. De afgelopen 18 maanden heeft SaaSplaza een stormachtige groei doorgemaakt en werden er al meer dan 120 ISV's en Partners gecontracteerd in Europa en de Verenigde Staten en werden alle vele gezamenlijke klantimplementaties gedaan op beide continenten.
"Microsoft alleen heeft wereldwijd al 400.000 partners die moeten straks allemaal SaaS oplossingen gaan verkopen" aldus Herb Prooy CEO van SaaSplaza; "wij zien de vraag uit dit Partnerkanaal dagelijks toenemen, dat vraagt al onze aandacht!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3229235). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.