Managed hosting door True

NCCW en Cordys bieden BPM-platform

 

BPM business process management

NCCW, ict-bedrijf voor de woningbouwcorporaties, heeft samen met softwareleverancier Cordys een cloud computing platform opgezet met een business process management-laag. Via dit vastgoedplatform kunnen corporaties hun processen vanuit meerdere systemen via webservices in één gebruikersinterface afhandelen. De bedrijfsinformatiesystemen BIS en First Housing van NCCW maken deel uit van dit platform.

Het Almeerse NCCW verwacht dat de eerste klanten dit jaar aan de slag gaan met het nieuwe vastgoedplatform. Daarin draait het om de bedrijfsprocessen van corporaties en niet om de applicaties, stelt de automatiseerder. Per corporatieproces wordt in het platform gekeken welk systeem de gewenste informatie biedt. Met behulp van de Cordys-software worden de processen gemodelleerd. Zodoende creëert NCCW één platform waar alle processen vanuit meerdere systemen in één gebruikersinterface zijn af te handelen via cloud computing. Ook vallen webservices via de cloud te integreren.

Woningcorporaties, met name de grotere, hebben naast hun primaire systemen diverse andere applicaties in huis, vertelt Wibo Pollmann, algemeen directeur NCCW. 'Die hebben allemaal hun eigen 'look and feel'. Met behulp van de Cordys-software zijn wij in staat om de applicaties hetzelfde eruit te laten zien en het procesgericht werken mogelijk te maken. Het Cordys-product fungeert eigenlijk als een integratietool, een laag erboven, die de toepassingen bij elkaar brengt daar waar ze dezelfde processen ondersteunen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3220355). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.