Managed hosting door True

SAS breidt uit met VCD Business Intelligence

 

Handen schudden

SAS, specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, heeft een reseller-overeenkomst gesloten met VCD Business Intelligence.

Met deze nieuwe partner biedt SAS in diverse markten oplossingen op basis van het SMART-aanbod voor middelgrote bedrijven en organisaties. De focus van de samenwerking ligt initieel op lokale overheden en de zorg.

VCD Business Intelligence, onderdeel van VCD IT, levert met ruim 60 medewerkers uitsluitend BI-oplossingen. Melanie Schopp, Manager Managed Services bij VCD BI, verwacht dat er nieuwe kansen voortkomen uit de samenwerking: "Door onze groei in de laatste jaren is er ruimte ontstaan voor een nieuwe partner. Wij hebben gekozen voor een partnership met SAS, omdat het naast complete en geïntegreerde rapportage en data integratie oplossingen, ook zeer krachtige analysemogelijkheden biedt. De combinatie van de oplossingen van SAS met de kennis en kunde van VCD Business Intelligence levert sterke synergie op en biedt ons bovendien kansen om nieuwe toepassingen voor onze klanten te ontwikkelen."

De samenwerking richt zich met name op het ontwikkelen van nieuwe product-marktcombinaties voor middelgrote organisaties in de lokale overheid en de zorg. Zo ziet Schopp met name bij gemeentelijke organisaties veel mogelijkheden voor SAS for Sustainability. "De overheid heeft op het gebied van duurzaamheid een voorbeeldfunctie. Om beleidsplannen uit te voeren en te monitoren biedt SAS een uitstekende oplossing. Door onze samenwerking zijn we in staat goed op deze ontwikkeling in te spelen."

VCD Business Intelligence wordt een full service reseller van SAS waarmee het naast de verkoop van software ook consultancy, training en ondersteuning biedt aan klanten. Frank van Osch, Business Development Manager bij SAS heeft veel vertrouwen in het succes van de samenwerking: "VCD heeft een sterk trackrecord op het gebied van de verkoop en implementatie van BI-oplossingen. Binnen de gekozen product-marktcombinaties is die ervaring cruciaal om de vraagstukken over beslissingsondersteuning succesvol te beantwoorden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3215658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.