Managed hosting door True

Nieuwe alliances director bij Human Inference

 

Human Inference, een leverancier op het gebied van datakwaliteitssoftware, heeft Hans Willems aangesteld als alliances director.

Hans Willems is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het nationale en internationale partnerbeleid.  Willems heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van sales en marketing. Zo was hij onder meer werkzaam in verschillende Europese management functies bij Niku Inc., Baan en Martrix marketing en sales systems. Voordat Willems de overstap maakte naar Human Inference heeft hij anderhalf jaar een interim management functie vervuld bij de Van Swaay Groep.

Willems: “Human Inference heeft zich bewezen als leverancier van datakwaliteitsoplossingen. De rproducten, marktperspectieven en de ervaring van het management vormen een uitstekende basis voor verdere groei buiten de Nederlandse grenzen. Samen met gerenommeerde partners verwacht ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de uitbouw van de lijst van internationale klanten. Mijn Europese ervaring bij verschillende softwarebedrijven zal me daarbij zeker helpen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/318755). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.