Managed hosting door True

Mexon distribueert LiveTime Service Manager 6

 

Mexon Technology kondigt aan dat zij LiveTime Service Manager 6, een oplossing op het gebied van ITIL service management, als SaaS oplossing gaat aanbieden in de Benelux en Frankrijk.

arktleidende oplossing op het gebied van ITIL service management, als SaaS oplossing gaat aanbieden in de Benelux en Frankrijk. Hiermee geeft zij gehoor aan de groeiende vraag vanuit de markt voor een betaalbare, efficiënte en effectieve oplossing voor customer service en support met een lage TCO.

Door LiveTime Service Manager zowel als on-demand als SaaS oplossing aan te bieden bewijst Mexon Technology, te luisteren naar een steeds veranderende markt en de roep om vernieuwing. Steeds meer klinkt uit deze markt de roep om flexibele oplossingen met een flexibele licentiestructuur, snelle beschikbaarheid en lage beheerkosten. Met LiveTime Service Manager Saas maakt Mexon Technology het mogelijk om alle beheer aspecten rond ITIL Service Management uit te besteden aan de leverancier inclusief de upgrade naar nieuwe versies. Met het behoud van haar on-demand oplossing houdt zij het echter ook de mogelijkheid om de oplossing in eigen beheer te blijven hosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3160626). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.