Managed hosting door True

IPROFS is Hippo gold partner geworden

 

Hippo maakt vandaag bekend dat het een formele partnerovereenkomst is aangegaan met IPROFS, specialist in content management en portal oplossingen. Al jaren werken IPROFS en Hippo succesvol samen. Recentelijk zijn er nieuwe projecten afgerond en nieuwe IPROFS medewerkers gecertificeerd, waardoor IPROFS gold partner is geworden.

IPROFS ziet in de huidige markt veel mogelijkheden voor de open source CMS en portal oplossingen van Hippo. Veel organisaties willen meer vrijheid en toegankelijkheid in hun informatie- en applicatiearchitectuur. Hippo 7 en de nieuwe portal op basis van Jetspeed 2.2, zullen naar verwachting een nog prominentere plaats in het open source aanbod van IPROFS gaat veroveren.

"Dat open source content management systemen volwassen zijn, is al bewezen doordat onder andere de ANWB al meerdere jaren op Hippo CMS draait. Het huidige economische klimaat zorgt ervoor dat meer grotere organisaties serieus kijken naar open source alternatieven," aldus Ron Brinckman, CEO van IPROFS. "Wij merken nu al dat veel partijen closed source pakketen, zoals Tridion, over zetten naar het open source systeem van Hippo. Wij hebben dan ook veel ervaring opgedaan om zulke migraties uit te voeren en zien deze markt groeien."

"IPROFS staat bekend als organisatie die hoge kwaliteit levert in complexe grotere organisaties. Aspecten als veiligheid, beheersbaarheid en schaalbaarheid zijn dan ook speerpunten voor alle IPROFS medewerkers. Wij zijn zeer verheugd dat IPROFS gold partner is geworden, waarvan vooral klanten aan de bovenkant van de markt profijt gaan hebben," zegt Tjeerd Brenninkmeijer, CEO van Hippo.

College voor Zorgverzekeringen
Onlangs startte IPROFS met de realisatie van de nieuwe website voor het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) op basis van de software van Hippo. De vorige website van het CVZ was ontwikkeld met Tridion. Na een uitgebreide Proof of Concept is gekozen voor Hippo CMS. De gecombineerde expertise van de twee bedrijven maakt het mogelijk om innovatieve content management en portal oplossingen te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3150724). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.