Managed hosting door True

Van Ameyde is winnaar OutSystems Agility Award

 

OutSystems, leverancier van het Agile Platform, maakt de vier nieuwe winnaars van de Agility Awards bekend. Met deze award wil OutSystems een blijk van erkenning geven voor ontwikkelingsprojecten op basis van de Agile-methodiek die tastbaar zakelijk voordeel hebben opgeleverd.

Travelzoo, Van Ameyde, Home Energy en REN Trading ontvingen een Agile Award voor hun ontwikkelingsprojecten. De winnaars van de award zijn afkomstig uit alle delen van de wereld, namelijk Amerika, Nederland en Portugal.
Het Agility Award-programma werd einde mei 2009 geïntroduceerd. De awards worden toegekend op basis van een selectie van inzendingen, en vormen een blijk van erkenning voor ontwikkelingsteams en bedrijven die de iteratieve, gebruikersgerichte ontwikkeling op basis van de Agile-methodiek volledig hebben omarmd. Hierdoor zijn ze in staat geweest om toepassingen op tijd, binnen het budget en naar de volledige tevredenheid van de klant af te leveren.
Geheel in de geest van de Agile-methodiek worden de Agility Awards in vaste intervallen uitgereikt. Een lijst van alle winnaars van de award is beschikbaar op www.outsystems.com/goto/agilityaward.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3140183). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.