Managed hosting door True

ISM neemt Ridit Business Software over

 

ISM, leverancier van van e-business oplossingen, heeft Ridit Business Software uit Hardinxveld-Giessendam overgenomen. Beide bedrijven die deel uitmaken van de ISM Group blijven opereren vanuit de huidige locaties en onder dezelfde naam.

Afgelopen maart heeft ISM reeds Codim Interactive Media overgenomen. Door de recente overnames is de ISM Group uitgegroeid tot een full-service organisatie waar 75 mensen werken aan e-business toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen, en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen. Het management van de ISM Group wordt gevormd door de directie van ISM BV.


De samenwerking tussen ISM en Ridit bestaat al sinds 2000 en werd ingegeven door de wens om e-business oplossingen te koppelen aan een betrouwbare, stabiele en flexibele backoffice-omgeving om online transacties administratief en logistiek af te handelen’, aldus Jan Kees de Jager, managing partner van ISM. ‘Gezamenlijk hebben we al een groot aantal klanten, waaronder de Free Record Shop, Bijenkorf Business Cadeau en Boekhandelsgroep Nederland, succesvol bediend met onze gebundelde expertise. Gelet op de toegevoegde waarde van geïntegreerde e-business oplossingen was het een logische stap om deze samenwerking een blijvend karakter te geven. Door deze overname bereiken we synergie tussen de front-end e-business oplossingen en de administratieve en logistieke fulfillment in de backoffice. Daarnaast wordt voor Ridit-klanten specifieke technische kennis van ISM beschikbaar waardoor maximaal renderende oplossingen kunnen worden gerealiseerd.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/308020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.