Managed hosting door True

Nieuwe ronde Partner Master Class MS Dynamics

 

Op woensdag 7 oktober aanstaande vindt de introductie plaats van de volgende ronde van het succesvolle Partner Master Class programma voor Nederlandse Dynamics partners.

Dit wordt al weer de vijfde ronde sinds de start in maart 2008. Net als in de vierde ronde ligt ook in deze nieuwe groep de focus op bestaande Microsoft
Dynamics partners. Bij elk partnerbedrijf blijkt het mogelijk om verbeteringen door te voeren. De ene partner ervaart knelpunten in de verkoopprocessen. Terwijl de ander tegen problemen in de uitvoering van z'n projecten aan loopt. Er zijn veel partners die met hun marketing worstelen. Andere partners vragen zich af hoe zij hun operatie winstgevender kunnen maken. Dit zijn allemaal aspecten die in de Partner Master Class uitgebreid aan de orde komen.

Het kick-off programma vindt plaats in het nieuwe kantoor van Microsoft Nederland op Schiphol. De ontvangst is om 10.00 uur en het formele programma duurt van 10.30 tot 12.30 uur. Aansluitend wordt gezamenlijk een informele lunch gebruikt, waarbij ook individuele vragen kunnen worden beantwoord. Het programma start met een korte inleiding door een senior manager van Microsoft Nederland. Aansluitend zijn er twee presentaties vanuit de PMC over de inhoud van het programma en de condities voor deelname. De ochtend wordt afgesloten met een presentatie van een eerdere deelnemer en een uitgebreide vragenronde.

Deze vijfde ‘wave' krijgt een andere opzet dan de voorgaande vier ronden. Microsoft heeft namelijk vastgesteld dat een programma van 6 maanden niet altijd lang genoeg is om structurele veranderingen door te voeren. Sommige deelnemers vallen vroeg of laat toch weer in hun oude gewoonten terug. In de nieuwe opzet beslaat het programma daarom liefst 24 maanden. Met een groter aantal klassikale workshops en een sterk verhoogde component individuele coaching. Microsoft zorgt voor een aantrekkelijke financiering gebaseerd op extra marge op de verkoop van Dynamics licenties. Heb jij interesse in dit programma? Woon dan deze kick-off bij! Aanmelden kan via info@partnermasterclass.com of via de partner account manager.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3075080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.