Managed hosting door True

Management Buy-Out Aranea Consult

 

Op 4 september heeft het management team van Aranea Consult door een management buy-out een meermeerderheidsbelang in de organisatie verworven. Door deze management buy-out wordt de nieuwe directie van de organisatie gevormd door Aad van den Boogaart, Roeland Ravesteijn en Robbert Vriens.

Na zich ruim 18 jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor Aranea doen de beide oprichters Michael Eichelsheim en Ernst Lopes Cardozo nu een stapje terug. Beiden blijven verbonden aan de organisatie maar kiezen er bewust voor om geen eindverantwoordelijkheid meer te dragen en derhalve ook geen directiefunctie meer te vervullen.

Het nieuwe directieteam, bestaande uit Van den Boogaart (algemeen directeur), Ravesteijn (commercieel directeur) en Vriens (financieel directeur), is al geruime tijd verbonden aan de organisatie en vormt al enige tijd het operationele Management Team. Dit betekent dat er voor de +/- 50 medewerkers van Aranea weinig verandert en vaart de organisatie verder volgens de al enige tijd geleden ingezette koers. Maar ook voor haar klanten zal er relatief weinig veranderen: Aranea blijft de van haar bekende hoogwaardige ICT diensten leveren.

"Kort samengevat: hetzelfde Aranea, een nieuwe leiding. De betrouwbaarheid en professionaliteit van onze mensen in het teken van de ICT dienstverlening aan onze klanten", aldus Van den Boogaart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3070382). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!