Managed hosting door True

Deloitte en Perrit kondigen samenwerking aan

 

Samenwerken

Ondernemers kunnen nu ook hun administratie voeren met behulp van Perrit via ctrl, het online dienstverleningsplatform van Deloitte.

Perrit biedt Microsoft Dynamics NAV 2009, een oplossing voor mkb- ondernemingen die naast online boekhouden ook behoefte hebben aan functioneel maatwerk of meer erp-oplossingen. Naast de maatwerkmogelijkheid beschikt het pakket standaard over een uitgebreide logistiek- en voorraadbeheerfunctionaliteit en integratie in Microsoft Outlook en Office. Herman Roose, verantwoordelijke partner voor de mkb-praktijk bij Deloitte: "Perrit biedt naast online boekhouden een volledig erp-systeem. De ondernemer kan altijd en overal over de actuele (financiële) informatie van zijn bedrijf beschikken. Desgewenst kunnen onze accountants gelijktijdig meekijken, waardoor wij onze cliënt sneller kunnen adviseren."

Henk Kok, directeur bij Perrit: "De kracht van de samenwerking tussen Deloitte en Perrit zit in de bundeling van disciplines."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3058183). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.