Managed hosting door True

Finalist IT Group en Hippo partners in open source

 

Finalist IT Group en Hippo worden partners in open source.

Tjeerd Brenninkmeijer, CCO Hippo, en Okke van 't Verlaat, CTO Finalist IT Group, hebben met plezier de handtekeningen onder het partnercontract gezet. Finalist biedt Hippo CMS aan, implementeert Hippo oplossingen en ondersteunt Hippo implementaties. Maar juist door het partnerschap kan Finalist haar klanten nog beter bedienen en is Hippo een kundige open source implementatiepartner rijker.

Sinds de opkomst van open source opereert Finalist als pionier om open source software op maat te realiseren voor het bedrijfsleven, overheids en non-profit organisaties. Finalist is verheugd met het partnerschap. Zij ziet Hippo als een waardevolle toevoeging aan het aanbod van open source CMS en portal oplossingen die elk op hun expertise krachtig inzetbaar zijn. Hippo 7 is veelbelovend en het ligt in de lijn der verwachting dat dit CMS een prominente plaats in het open source aanbod van Finalist gaat veroveren.

Okke van 't Verlaat, CTO Finalist IT Group: "De kracht van Hippo is dat het naadloos integreert met Jetspeed, de open source portal van Apache. Hierdoor wordt het mogelijk om goede intranet- en internetoplossingen neer te zetten. En dat is een welkome aanvulling in ons assortiment van open source CMS & portal oplossingen."

Beide bedrijven beamen dat hun cultuur en visie bijzonder goed bij elkaar aansluiten. Zo stelt Tjeerd Brenninkmeijer: "Finalist staat bekend als organisatie die gaat voor kwaliteit. Het participeren en bijdragen aan een open source project om het gezamenlijk beter te maken, zit in de genen van Finalist. We verwachten dan ook samen veel succesvolle projecten te realiseren."

Onlangs startte Finalist met de realisatie van Hippo voor de bouw van een nieuw inter-, intra- en extranetsite voor het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden, het CBI. Het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden is een agentschap van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en onderdeel van Ontwikkelingssamenwerking. Het CBI coacht en traint het MKB in ontwikkelingslanden en helpt hen met het betreden van de Europese markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3045088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.