Managed hosting door True

OutSystems overtreft partner doelstellingen

 

OutSystems, de leverancier van het brancheleidende Agile Platform, maakte vandaag bekend dat zijn partnerprogramma zijn eerste verjaardag heeft beleefd. De programmadoelstellingen voor het eerste jaar werden daarbij ruimschoots overtroffen.

Het partnerprogramma van OutSystems heeft ten doel om via een toegewijd resellerkanaal de verkoop van het Agile Platform te bevorderen en ondersteuning voor de agile-methodiek te bieden. Het programma omvat een uitgebreid wereldwijd initiatief met lokale ondersteuning voor elke partner, ongeacht diens specialiteit of omvang.

In het eerste jaar van het OutPartner-programma werd de doelstelling met betrekking tot het aantal partners met 27,5% overtroffen. De invloed op de omzet van OutSystems viel eveneens hoger uit dan verwacht. Het programma telt inmiddels 645 gecertificeerde agile-professionals die gebruikmaken van het Agile Platform en ondersteunende agile methodieken.

Wereldwijd omvat het OutPartner-programma momenteel 51 partners, waarbij sprake is van een sterke concentratie in de Verenigde Staten, Portugal en Nederland. In alle landen brengen partners expertise in met betrekking tot een verscheidenheid aan verticale markten en applicatieontwikkeling op basis van het Agile Platform.

De omzet via het resellerkanaal blijft groeien, en vertegenwoordigt momenteel 26% van de wereldwijde omzet. In Portugal droegen de partners bij aan 46% van de totale bedrijfsomzet van OutSystems.
Tijdens het eerste jaar van het programma traden meer dan 4.800 deelnemers toe aan het OutSystems Agile Network, dat training en certificering biedt. De OutSystems-gemeenschap omvat inmiddels 645 gecertificeerde agile-professionals die 1.462 individuele certificeringen binnen een reeks van agile-disciplines hebben behaald.

De eerste partner van OutSystems die de status van Certified OutPartner wist te behalen was het Portugese bedrijf Glintt. Een Certified OutPartner is meer dan een reseller. Het gaat om een partij die in de praktijk heeft bewezen een expert op het gebied van Agile-ontwikkeling te zijn en in staat is om complexe projecten te verzorgen met behulp van het Agile Platform en de agile-methodiek. Certified OutPartners beschikken over minimaal twee teams van professionele Agile-experts die erop toezien dat aan de hoge kwaliteitseisen van onze gezamenlijke klanten wordt voldaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3044327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.