Managed hosting door True

Motiv en Domus Technica organiseren Jericho congres

 

Motiv, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen, organiseert samen met Jericho specialist Domus Technica het eerste evenement in Nederland dat zich volledig richt op de concrete en theoretische toepassingen van het gedachtegoed van Jericho binnen het bedrijfsleven en overheid.

Op zeven oktober 2009 zijn de gasten vanaf 09:30 uur van harte welkom in het congrescentrum De Olifant te Breukelen. Motiv wil met dit evenement meer bekendheid geven aan het nut en de noodzaak van Jericho 2.0 bij bedrijven en instellingen.

Jericho 2.0 is een theorie gefundeerd op elf ontwerpbeginselen die definiëren waar informatiebeveiliging in online netwerken aan moet voldoen. Door koppelingen met systemen van derden, mobiele, tele- en thuiswerkers is er geen scheiding meer tussen een veilig intern netwerk en een onveilig internet. De aanpak van Jericho 2.0 verplaatst de beveiliging daarom van het netwerk naar de gegevens zelf. Hoe dit in zijn werk gaat wordt toegelicht op het eerste Nederlandse Jericho evenement. Op zeven oktober wordt in de ochtend aandacht besteed aan de theorie achter Jericho, en komen deskundigen op het gebied van security aan het woord die het onderwerp vanuit diverse invalshoeken toelichten. In de middag wordt er ingegaan op hoe Jericho in de praktijk toegepast wordt. Securityspecialisten van Philips, DSM en Schretlen &Co lichten aan de hand van business cases toe welke beveiligingsrol Jericho speelt binnen hun eigen organisaties.

Bastiaan Bakker, Business Development Manager bij Motiv: "De term Jericho is bij organisaties al wel bekend, maar wat de achtergrond is en hoe men het gedachtegoed van Jericho kan toepassen in de praktijk, daar is nog veel onduidelijkheid over. Vanuit de overheid en het bedrijfsleven krijgen we veel vraag naar informatie, zowel op theoretisch als op praktisch gebied. Daarom biedt Motiv samen met Domus Technica geïnteresseerden een evenement aan dat niet alleen leerzaam is, maar ook de discussie over de toepasbaarheid van Jericho zal versnellen."

Bezoek voor meer (inschrijf) informatie, agenda en sprekers: www.jericho-event.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3037133). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.