Managed hosting door True

Samenwerking Sana Software en IT Group International

 

Samenwerken

Sana Software kondigt met trots een nieuwe partner aan: het Engelse IT Group International. "We zien dat er duidelijk nog ruimte voor groei is in het eCommerce deel van de Britse Dynamics NAV Community", stelt Stuart McKay, Sales & Marketing Director bij IT Group International.

Managing Director Sam Malak kwam Sana Software tegen tijdens een recente Microsoft conferentie in Barcelona. En hij was direct onder de indruk. "We hebben het gevoel dat de Sana-oplossing op dit moment de beste optie is in zowel technisch - als functioneel opzicht. Daarnaast zijn we onder de indruk van de gemakkelijke omgang met Sana Software als Partner. IT Group International wil dan ook vooraan staan om de Sana Software oplossing voor eCommerce bij onze community te promoten."

Ontwikkeling en ondersteuning
IT Group International is opgericht in april 2003. "We zijn een Microsoft Gold Certified Partner en werken alleen met Navision-gecertificeerde medewerkers. We bieden ontwikkeling en consultancy naast training, projectmanagement en hulp bij implementatie. Bovendien hebben we een toegewijd Customer Support centrum in Glasgow", vertelt Malak. "Onze focus ligt voornamelijk op de bouwwereld, de publieke - en commerciële sector. Voor deze klanten hebben we bedrijfsspecifieke oplossingen gerealiseerd."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3022155). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.