Managed hosting door True

ScanSource Europe Partner Tour naar nieuwe landen

 

ScanSource Europe heeft een aantal nieuwe data en locaties bekendgemaakt voor zijn Partner Tour. Resellers in heel Europa krijgen de kans om deel te nemen aan het event.

Volgend op de succesvolle events van eerder dit jaar, kondigt ScanSource Europe zes nieuwe Partner Tour events aan voor de herfst en winter van dit en volgend jaar. In oktober reist ScanSource naar Zweden, Frankrijk en Spanje en in november zal het zijn tenten opslaan in Duitsland en Italië. In maart 2010 zal de Partner Tour Polen bereiken. Meer informatie over de zes events is beschikbaar op de site www.partnertour.eu. Mensen die willen deelnemen, kunnen er zich vanaf vandaag ook inschrijven.

"Wij zijn enorm blij dat we zo veel verschillende landen kunnen aandoen", aldus Xavier Cartiaux, Managing Director van ScanSource Europe. "Het doel van de Partner Tour is om onze resellers te ontmoeten en hen een totaalpakket te bieden - topleveranciers met de allernieuwste oplossingen, salestraining en netwerkopportuniteiten - op een locatie dicht bij hen in de buurt. In vier van de zes volgende landen waar we te gast zijn, zal het de eerste keer zijn dat we er een Partner Tour-event organiseren. Wij kijken er daarom enorm naar uit om samen te werken met onze lokale partners en om te ontdekken hoe we hen kunnen helpen bij het uitbouwen van hun business."

De twee openingsevents van de Partner Tour 2009 hebben de lat voor netwerkevents in de AutoID- en EpoS-sector weer een stuk hoger gelegd. De combinatie van schitterende locaties, uitgebreide programma's en netwerkopportuniteiten overtuigde resellers om deze lokale roadshows massaal bij te wonen.

"Opnieuw biedt ScanSource een event dat echte waarde toevoegt aan de partnergemeenschap", verklaarde Peter Howes, Sales Leader voor Honeywell Scanning & Mobility in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Het team toont duidelijk aan dat ze de problemen van het netwerk in deze moeilijke economische tijden perfect begrijpt en reikt partners waardevolle voorstellen aan om hun winstgevendheid te optimaliseren."

Het eerste event van dit jaar, georganiseerd op 12 mei in het Nederlandse Den Bosch voor de Nederlandstalige resellers van ScanSource, vond plaats in de Talent Factory, een omgevormd magazijn en werd bezocht door 150 mensen. 250 partners namen deel aan het event in het Verenigd Koninkrijk, dat op 4 juni plaatsvond in Villa Park te Birmingham.

Deelnemers konden er netwerken met werknemers van ScanSource en vertegenwoordigers van de leveranciers van ScanSource. Verder konden ze er ook kennismaken met de toepassingen van een heel aantal ISV-partners. In Den Bosch waren er 16 leveranciers die hun oplossingen kwamen demonstreren, in Birmingham waren er maar liefst 27.


Tijdens de Partner Tour in het Verenigd Koninkrijk was er ook een primeur. Voor het eerst was ScanSource Communications samen met ScanSource Europe aanwezig op hetzelfde event, vergezeld door leveranciers en resellers uit zowel de telecomwereld als de barcodesector.

Tijdens beide events kon een salestraining worden bijgewoond van Richard Denny, een van meest vooraanstaande motivatiesprekers uit het Verenigd Koninkrijk. "Zijn bijdrage was ideaal om eens stil te staan bij de strategieën die geïmplementeerd kunnen worden om prestaties te verbeteren", aldus Kees Spitters van Codeway die deelnam aan de training. "Ook de netwerkopportuniteiten waren bijzonder waardevol. De Partner Tour gaf ons de kans om op één dag tijd contacten te leggen met een hele reeks leveranciers en ISV's."

En omdat er tussen al dat werk ook enige ruimte voor ontspanning mocht zijn, werden de twee events afgesloten met een netwerkdiner en een optreden van enkele van de beste stand-up comedians van het land.

Neem voor meer informatie contact op met press.europe@scansource.eu

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3020744). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.