Managed hosting door True

Dynamics Software vernieuwt portfolio

 

De Nederlandse software leverancier Dynamics Software uit Veenendaal, dat workflow process support software levert en modules onderhoudt voor Dynamics AX omgevingen, lanceert vernieuwde software onder het motto ' Partnering Power'. Deze bestaan uit vernieuwde digitale workflow oplossingen die goed samen werken in Microsoft Dynamics AX omgevingen.

Dit maakte Dynamics Software namens Eric Veldkamp bekend op de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2009 in New Orleans. Partner Power bestaat uit een aantal oplossingen waarmee medewerkers in de transport en logistiek snel en efficiënt (sales)orders en andere workflow processen kunnen verwerken. Zo is er de oplossing Real Time Warehouse Management, Service Management, AX License Framework en Grapical and Scheduling. Later, in het vierde kwartaal, komt er de vernieuwde oplossing Engineer to Order erbij. De oplossing van Dynamics Software is geheel geïntegreerd met Microsoft Dynamics en Windows omgevingen. Zo maakt de Windows Mobile toepassing, waarbij logistieke medewerkers gebruik maken van handhelds, gebruik van Microsoft Mobile framework.

Verder levert Dynamics Software Service management voor Microsoft Dynamics AX omgevingen. Hierbij wordt samengewerkt met Dalosy mobile solutions.

Gastspreker Guus Krabbenborg, trainer en Dynamics specialist, gaf bij de introductie een presentatie met als thema ‘Partnering Power in Reality'. Hij gaf tips en adviezen hoe de verschillende Dynamics partners in de toekomst goede zaken doen met Microsoft Dynamics. Er zijn verschillende soorten Dynamics partners actief zoals var's, isv's, learning partners, migration partners. Volgens Krabbenborg is er ook ruimte voor ‘location partners' en ‘sales & marketing partners.'

Krabbenburg adviseerde de partners voor een verticale marktbenadering te gaan. Partners zouden zich meer focussen op lange termijn op specialisme, samenwerken met andere partners, meer proactief zijn, de gemiddelde groei per jaar omhoog stellen, gaan voor strategie in plaats van opportunisme en een sterke discipline opbouwen. Ook moeten partners zorgen voor snelle implementaties en liefst zo min mogelijk maatwerk leveren. Beter is om meer standaardisatie door te voeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3013608). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.