Managed hosting door True

Schuberg Philis verkleint uitroltijd met BMC

 

BMC Software gaat outsourcer Schuberg Philis de komende jaren ondersteunen bij het beheer van applicaties van klanten. Schuberg Philis draait en onderhoudt software voor klanten als banken, energiemaatschappijen en online winkels. Voor het gebruik van de software koopt Schuberg Philis licenties. Het onderhoudscontract loopt meerdere jaren. De waarde van het contract is niet bekend gemaakt.

Doel van het inhuren van BMC is het sneller uitrollen van applicaties. 'Wij kunnen sneller applicaties implementeren', zegt Arjan Eriks, customer operations manager bij Schuberg Philips. De outsourcer zegt met de software de helft sneller server patches uit te rollen.

De outsourcer werkt voor bedrijven die een hoge beschikbaarheid eisen. Het bedrijf op elk moment digitale audits doen zonder snelheid of flexibiliteit in te leveren. 'Deze voordelen zijn voor onze klanten van groot belang en hebben een grote impact op ons dienstenaanbod', zegt Eriks.

Alle klanten
Schuberg Philis is gespecialiseerd in outsourcing van applicatie-infrastructuren die 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn. Alle klanten van de outsourcer profiteren van de extra functionaliteiten van de aangekochte software. Onder de Nederlandse klanten van Schuberg Philis bevinden zich Rabobank, KLM, Eneco, ABN Amro en Bol.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3013558). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.