Managed hosting door True

Open Text heeft overname Vignette afgerond

 

Open Text, leverancier in Enterprise Content Management (ECM), maakt bekend alle uitgegeven en uitstaande aandelen van Vignette Corporation te hebben overgenomen.

De overname is vanaf heden goedgekeurd door de aandeelhouders van Vignette. Nu de overname van Vignette volledig is afgerond, laat Open Text weten een strategische basis te leggen voor verdere versteviging van zijn positie als onafhankelijke speler in ECM door middel van een uitgebreid portfolio van Web-oplossingen die inspelen op de vele marktwensen.

Open Text blijft ondersteuning bieden voor de Vignette producten en geïnstalleerde oplossingen, inclusief gebruikers van eerdere versies van Vignette Content Management, evenals voor de bestaande Web Solutions producten van Open Text. De gecombineerde productlijn biedt gebruikers een volledig spectrum van functionele mogelijkheden; van een eenvoudig te gebruiken en installeren Web Publishing applicatie tot en met een volledig geïntegreerd e-business platform voor grootschalige implementaties binnen organisaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3001910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.