Managed hosting door True

Bluedesk tekent partnerovereenkomst met Hybris

 

Bluedesk Enterprise, internet bureau uit Alkmaar en onderdeel van de Bluedesk Groep, maakt bekend dat zij een partnerovereenkomst heeft gesloten met Hybris Software, marktleider op het gebied van hoogwaardige e-commerce en productmanagement oplossingen.

Bluedesk is sinds 1995 sterk gespecialiseerd in de realisatie van websites, webwinkels en webapplicaties voor de professionele markt. De partnerovereenkomst tussen Hybris en Bluedesk resulteert in hoogwaardige oplossingen op het gebied van multi-channel communicatie- en e-commerce-software.

Consumenten verwachten een eenduidige en relevante boodschap via alle kanalen van een organisatie, zoals via webwinkels, fysieke winkels, productcatalogussen, mobiele applicaties, callcenters en marketingkanalen. Hybris levert softwareoplossingen die een centrale verwerking van productgegevens mogelijk maken. Als basis wordt het geavanceerde Hybris PIM (Product Information Management) systeem ingezet, waar vanuit vervolgens productinformatie eenduidig via verschillende kanalen - zoals e-commerce applicaties, geprinte catalogussen en callcenters - worden gedistribueerd.

"Met flexibele oplossingen helpt Hybris organisaties hun multi-channel activiteiten centraal te organiseren. Dit gebeurt door solide enterprise e-commerce-oplossingen te combineren met Product Information Management, exact het vakgebied van onze werkmaatschappij Bluedesk Enterprise. We zijn dan ook zeer verguld officieel Hybris partner te zijn geworden." zegt Hendrik Jan de Boer, partner van Bluedesk Groep.

Maurice Rootjes, Technical Director van Bluedesk Enterprise: "Bluedesk biedt een unieke combinatie van specialismen waarmee zij zich duidelijk onderscheiden op het gebied van geïntegreerde enterprise e-commerce oplossingen. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerkingsovereenkomst met Hybris waarvan vooral die klanten profijt gaan hebben die meerdere sites en meerdere kanalen eenduidig en consistent willen informeren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3001870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.