Managed hosting door True

Oracle start maandelijks SaaS licentiemodel voor ISV's

 

Oracle introduceert een maandelijks licentiemodel voor Software-as-a-Service (SaaS)- en Cloud Computing-partners.

Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) kunnen vanaf vandaag op maandelijkse basis licenties en support kopen voor componenten van het Oracle Platform for SaaS. Hierdoor kunnen ze hun licentie-investeringen beter afstemmen op de daadwerkelijke behoefte op een bepaald moment. SaaS for ISV is beschikbaar voor elke ISV die geïnteresseerd is in het leveren van een SaaS-toepassing op basis van Oracle Database, Oracle WebLogic Server en Oracle Application Server.

Het Oracle Platform for SaaS omvat Oracle Database, Oracle Fusion Middleware, Oracle Enterprise Manager en Oracle VM, een uitgebreide, open en geïntegreerde combinatie van technologieën waarmee ISV's verschillende SaaS- en cloud-gebaseeerde toepassingen kunnen ontwikkelen, beheren en uitrollen. Het platform gebruikt Oracle Grid Computing die ISV's ondersteunen bij het leveren van SaaS- en cloud-gebaseede diensten. Daarbij wordt tegemoet gekomen aan eisen van schaalbaarheid, hoge prestaties, hoge beschikbaarheid, integratie, veiligheid en maatwerk. ISV's, hosting service providers en system integrators krijgen bovendien zakelijke en technische ondersteuning via het Oracle SaaS partnerprogramma.

"Oracle is al enige jaren actief in de SaaS-markt met verschillende producten en door samenwerking met een uitgebreid netwerk van SaaS-partners, waaronder ISV's, system integrators en managed hosting partners", aldus Judson Althoff, Senior Vice President, Worldwide Alliances & Channels bij Oracle. "Dankzij het nieuwe maandelijkse licentiemodel kunnen ISV's hun investeringen beter afstemmen op hun zakelijke behoeften, terwijl Oracle's SaaS-platform profiteert van een veelzijdiger gebruik. Door de combinatie van het Oracle Platform for SaaS en de licentieopties beschikken de ISV's over de kracht en flexibiliteit die ze nodig hebben om in de huidige markt te concurreren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2990666). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.