Managed hosting door True

Interactive en Onyx integreren CRM en Contact Center

 

Software connector integreert Onyx Employee Portal en Customer Interaction Center.

Onyx Software Corp., wereldwijd aanbieder van succesvolle CRM oplossingen, en Interactive Intelligence, ontwikkelaar van op Microsoft gebaseerde bedrijfscommunicatie oplossingen, hebben een overeenkomst gesloten om gezamenlijk de kosten en complexiteit voor integratie van contact center automatisering en CRM te reduceren.

Onder deze overeenkomst bieden beide ondernemingen een software connector voor de integratie tussen de laatste versie van Onyx Employee Portal, een web-based CRM oplossing voor de consolidatie van klantinformatie, en Interactive Intelligence’s Customer Interaction Center (CIC), een contact center automation product wat onder meer automatische call distributie, interactive voice response en web chat mogelijkheden biedt.

‘De Onyx/Interactive Intelligence connector biedt klanten een snelle en gemakkelijke integratie van de twee oplossingen. Het is snel te implementeren en op simpele wijze te beheren. De integratie zorgt voor verbetering van productiviteit en dienstverlening aan de klant doordat via één enkele interface de klant interactie informatie en de functie gerelateerde routinginformatie in het datascherm van de klant worden opgenomen’, aldus Gary Blough, VP EMEA van Interactive Intelligence.

Deze overeenkomst formaliseert de al langere relatie tussen Onyx en Interactive Intelligence die inmiddels heeft geresulteerd in succesvolle gezamenlijke implementaties bij meerdere klanten, waaronder Amway Korea, Netegrity en Sony Music Entertainment.

Netegrity heeft de geïntegreerde Onyx en Interactive Intelligence oplossing ingezet om de dienstverlening aan klanten wereldwijd te kunnen verbeteren. De implementatie heeft een indrukwekkende retun on investment opgeleverd, waaronder:
* 45% productiviteitsverbetering, zonder personeelsuitbreiding
* 18% verbetering in klanttevredenheid
* 35% vermindering in de benodigde tijd om klantvragen op te lossen
* 45% minder openstaande klantvragen

‘Netegrity heeft een groeiend klantenbestand en toch handelen we nu 45% meer calls af dan een jaar geleden zonder belangrijke personeelsuitbreidingen’, aldus Brad Nelson, CIO bij Netegrity. ‘Voor elke dollar die we op dit moment besteden aan het contact center besparen we er drie. Ik weet zeker dat we dit nooit hadden kunnen bereiken zonder de Onyx/Interactive Intelligence combinatie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/298736). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.