Managed hosting door True

Bing doorzoekt nu ook Twitter

 

Ook Bing zet zijn eerste stappen in real time search. De nieuwe zoekmachine van Microsoft voegt sinds woensdag Twitter-berichtjes toe aan de zoekresultaten.

Voorlopig gaat het echter enkel om tweets van 'prominente' personen zoals Al Gore, Danny Sullivan en Digg-oprichter Kevin Rose. In totaal volgt Bing een duizendtal Twitteraars, die geselecteerd werden op basis van het aantal gebruikers en de frequentie van de tweets.

Geïnteresseerden krijgen de meest recente tweets te zien wanneer ze de naam van zo'n persoon ingeven in Bing, in combinatie met 'Twitter'. Volgens de New York Times zal Bing de Twitter-updates om de 60 seconden verversen.

De zoekmachine gebruikt de publieke API van Twitter om de resultaten weer te kunnen geven in een speciaal venster, waarmee Bing zijn concurrenten voorlopig de loef afsteekt.

Overigens werkt de optie nog niet op de Belgische versie van Bing. Maar door rechtsboven de regio-instellingen te wijzigen naar de VS, kunnen ook wij in de tweets gaan rondneuzen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.