Managed hosting door True

CRM Partners contentpartner LearningGuide Solutions

 

Samenwerken

CRM Partners heeft een partnerovereenkomst gesloten met LearningGuide Solutions, leverancier van elektronische leer- en supportoplossingen. Als kennisspeler op het gebied van Microsoft Dynamics CRM wordt CRM Partners de contentpartner voor de leeroplossing LearningGuide ten behoeve van Microsoft Dynamics CRM.

Het Elektronisch Performance Support Systeem (EPSS) LearningGuide geeft de gebruiker van Microsoft Dynamics CRM direct op de werkplek, online alle informatie en kennis over het gebruik van het systeem zonder veel traditionele training. Via de helpfunctie krijgt de gebruiker inzicht in de context van procedures, processen, richtlijnen en de te volgen regels. Bij veranderingen in toepassingen of het installeren van nieuwe versies kan nieuwe kennis en informatie snel via de LearningGuide aan de gebruikers beschikbaar worden gesteld. Een groot voordeel is dat de kennis daarmee permanent gewaarborgd wordt. De dienstverlening wordt aangeboden in de vorm van een jaarlijks abonnement.
CRM Partners zorgt er als contentpartner voor dat de leercontent voor Microsoft Dynamics CRM actueel wordt gehouden. Deze basiscontent kan waar gewenst snel en gemakkelijk worden verrijkt met klantspecifieke processen, richtlijnen en procedures.

"Tijdens de implementatie van het CRM systeem speelt het uitwisselen van kennis onder de medewerkers een belangrijke rol. Juiste kennis is een belangrijke succesfactor voor de adoptie van het CRM systeem. Door deze leercontent direct elektronisch beschikbaar te stellen op de werkplek, bieden wij de gebruikers een extra service die het gebruik van Microsoft Dynamics CRM aanzienlijk zal verhogen," aldus Emiel Putman, Managing Partner van CRM Partners.

Charl Giesen, Business Development Manager bij LearningGuide Solutions, zegt over de samenwerking:"Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe leercontent voor onze klanten. Wij bieden klanten een duurzame leeroplossing in een snel veranderende ICT markt. Een duurzame leeroplossing veronderstelt een strategische samenwerking met betrouwbare en toonaangevende spelers in de markt. CRM Partners is daarom voor ons een logische keuze als contentpartner voor Microsoft Dynamics CRM".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985091). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.