Managed hosting door True

Google statusdashboard voor Apps internationaler

 

Google maakt zijn dashboard, dat inzicht geeft in de performance en de beschikbare capaciteit van Google Apps-producten, beschikbaar in 24 nieuwe talen, waaronder het Nederlands.

Zo is het voortaan mogelijk in het Spaans, Pools, Koreeans of Thai te bekijken wat de status is van toepassingen als Google Mail, Google Docs, spreadsheets, Google Talk, Google Business Video en Google sites.
Erik de Muinck Keizer, Territory Manager Google Enterprise Benelux: "We streven ernaar onze gebruikers zoveel mogelijk transparantie te bieden. Ongeacht waar zij zich bevinden en welke taal ze spreken. We zetten op dit gebied een volgende stap vooruit door het Apps status dashboard beschikbaar te maken in een uitgebreid aantal talen."

Het dashboard voor Google Apps en het controlepanel voor beheerders zijn in februari geïntroduceerd. Sindsdien heeft Google veel positieve feedback van klanten gekregen en is verder gewerkt aan de ontwikkeling van de functionaliteit. De aankondigingen op het dashboard zijn beschikbaar in alle ondersteunde talen. De taal die de gebruiker ziet correspondeert met de taal in de instellingen en preferenties die zijn aangegeven.

Talen
Het dashboard is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Tsjechisch, Deens, Duits, Spaans, Fins, Frans, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees, Vereenvoudigd Chinees en traditioneel Chinees.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2981742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.