Managed hosting door True

Strategiewijziging dienstverlener OC-2

 

De aandeelhouders van Oracle E-Business Suite dienstverlener OC-2: Scamander, Fit4Finance en Verdi, hebben na een strategische heroriëntatie ervoor gekozen om per 1 juli 2009 hun belangen te wijzigen.

Scamander verkoopt haar aandelen in OC-2 aan Fit4Finance en Verdi. Per diezelfde datum zal commercieel directeur Ronald Kok zijn werkzaamheden voor OC-2 beëindigen. De directie van OC-2 zal gevoerd worden door Wim Seebregts en Jan Groenen, beiden ervaren op het gebied van dienstverlening voor Oracle Applicaties voor grote en middelgrote bedrijven, zorginstellingen, ministeries en gemeentes. OC-2 zal op korte termijn via zusterbedrijven haar dienstenpakket voor Oracle klanten uitbreiden met implementaties op basis van accelerators voor de Oracle E-Business Suite en technisch beheer. Daarnaast worden interessante producten ontwikkeld waarmee Oracle klanten efficiency verbeteringen kunnen realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2981689). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.