Managed hosting door True

Accenture en PHOBOS starten samenwerking

 

Accenture, dienstverlener op het gebied van management consulting, technology services en outsourcing, heeft op 25 juni een samenwerkingsovereenkomst getekend met PHOBOS, eeen dienstverlener met specifieke oplossingen voor de Care (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ)-instellingen) en Cure (Ziekenhuizen), in Nederland.

De dynamiek binnen de zorgsector vraagt om een specifieke benadering van de bedrijfsprocessen bij zorginstellingen, aldus de twee partners. PHOBOS biedt twee oplossingen: voor de AWBZ branche CareView een op het SAP-platform gebaseerde oplossing voor de integrale bedrijfsvoering geïntegreerd met een volwaardig Elektronisch Cliëntendossier; voor de Ziekenhuisbranche CureView een compleet ingericht Elektronisch Patiënten Dossier. Accenture neemt deze oplossingen op in het dienstenpakket van het ‘Healthcare Excellence Centre'. Het ‘Healthcare Excellence Centre' in Nederland biedt een complete set aan diensten voor de realisatie van verander- en implementatietrajecten in de Cure en Care.

Accenture en PHOBOS bieden een integrale oplossing voor de bedrijfsvoering én het primaire zorgproces en stellen zorgorganisaties in staat om al hun processen uit te voeren, daarbij ondersteund door één geïntegreerd platform. Met behulp van een blauwdruk, operationele praktijk voorinrichting, procesflows, werkinstructies en opleidingsmateriaal, en aanpak worden de implementatie- en beheerkosten verminderd, kunnen medewerkers tijdens het implementatietraject minder worden belast en de implementatieduur worden verkort, aldus de twee partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2981610). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.