Managed hosting door True

Sliedrecht international service director Qurius

 

IT-dienstverlener Qurius heeft André Sliedrecht aangesteld als International Service Director. Binnen deze functie richt hij zich op new business en service delivery van internationale projecten met een focus op Microsoft Dynamics AX, voorheen bekend als Axapta.

Voor zijn overstap was Sliedrecht werkzaam bij organisaties als Baan, Vanenburg, Intentia en IBS. In zijn laatste functie als vice president professional services Europe was hij lijnverantwoordelijk voor de Europese service-organisatie. Inmiddels is Sliedrecht ruim 25 jaar werkzaam in de markt voor MKB ERP-oplossingen en heeft hij ruime ervaring opgedaan in consultancy en project- en programmamanagement binnen de software-industrie

André Sliedrecht: "Als je naar Qurius kijkt, zie je een internationaal georiënteerde organisatie die volledig op Microsoft producten focust. Met eigen kantoren in negen Europese landen kan Qurius zowel lokale als internationale projectimplementaties efficiënt uitvoeren. In landen waar we geen eigen vestigingen hebben, maken we gebruik van onze Qurius Global Alliance partners. Als ik de Europese Microsoft partners vergelijk, denk ik dat dit een uitzonderlijke propositie is. En dat is voor mij tevens de reden om mij bij Qurius aan te sluiten."

Sliedrecht concentreert zich in zijn nieuwe functie op de internationale projecten. "We zien steeds vaker dat ook middelgrote bedrijven gebruik maken van onze managed services om na implementatie het beheer volledig aan ons over te laten. Hoe groot of klein een project ook is, helderheid in wat en hoe er geleverd wordt, is essentieel. Zeker wanneer er meerdere landen bij een project betrokken zijn. Ik vind het dan ook belangrijk om speciale aandacht te besteden aan zaken als taalbarrières en cultuurverschillen in internationale projectomgevingen."

Fred Hermans, CEO van Qurius: "We zijn erg blij met de komst van André. Met zijn kennis en ervaring beschikt hij over de juiste kwaliteiten om onze internationale projecten naar een hoger niveau tillen. André is echt een man uit de service-management-hoek; concreet en daadkrachtig. Dat past uitstekend in de bedrijfscultuur van Qurius."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2980451). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.