Managed hosting door True

Mamut wint Microsoft Worldwide Partner Award

 

Mamut wint met Mamut One de Microsoft Worldwide Partner Conference Awards van 2009 in de categorie Software-plus-Services Development. Mamut is als winnaar gekozen uit een pool van in totaal 2000 inzendingen vanuit de hele wereld.

"Het winnen van de Microsoft Worldwide Partner Awards 2009 met Mamut One is een geweldige prestatie voor Mamut. De award is het resultaat van uitgebreide investeringen die we de afgelopen drie jaar gedaan hebben in het Mamut Business Platform als onderdeel van onze Software + Services initiatieven. Een van de andere criteria voor het winnen van deze award is onze succesvolle Mamut One partner strategie, waaronder een samenwerking met Lexware, Validis en eZ Systems, samen met onze lange relatie met Microsoft ," aldus Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut.

De doelstelling van Mamut One is om het gebruik en het beheer van software + services voor kleine bedrijven te vergemakkelijken, dankzij het introduceren van meer functionaliteit en betere toegankelijkheid. Mamut One is een allesomvattende zakelijke oplossing met software applicaties, web-based services en kennis. Mamut en Lexware zijn een strategisch partnerschap aangegaan met gezamenlijke sales en marketing van Mamut One in de Duitse markt, alsmede het verder uitbreiden van de op Software+Services gebaseerde platformen en componenten.

"Microsoft is trots om Mamut te mogen erkennen als zijn Software-plus-Services Development Partner of the Year. Via Microsofts software-plus-services strategie heeft Mamut innovatieve oplossingen ontworpen, waaronder Mamut One . Mamut One combineert de Mamut Business Software client met premium hosting, zodat klanten meer keuze hebben en het gebruik van hun business software en IT services wordt vereenvoudigd," aldus Arjan Oude Kotte, Directeur Small and Midmarket Solutions & Partners van Microsoft.

De Microsoft Worldwide Partner Conference Awards erkennen Microsoft partners die in het afgelopen jaar exceptionele Microsoft-based oplossing hebben ontworpen en geïntroduceerd. De categorie waarin Mamut is aangekondigd als winnaar, de Software-plus-Services Development Partner of the Year award, erkent ISVs en op maat software ontwikkelaars die oplossingen hebben ontworpen die on-premises software (ingezet bij een server of een klant) en Web-based services samenvoegen.

Packaged applicaties en one-time development projects worden gelijkwaardig beoordeeld voor deze award, maar alleen oplossingen die een hybride constructie van software en services kennen, worden meegenomen. De winnende inzending demonstreert innovatie, competitieve differentiatie, en toegevoegde waarde voor de consument. Tegelijkertijd laat de inzending de voordelen van het gebruik van de software-plus-services aanpak zien.

De 2009 Microsoft Worldwide Partner Conference vindt van 13-16 juli plaats in New Orleans.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2980423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.