Managed hosting door True

SAP-specialist PIKON viert 10-jarig bestaan

 

Op zaterdag 6 juni 2009 vierde PIKON Belgium zijn 10-jarig bestaan. Alle werknemers van de PIKON International Consulting Group (België, Duitsland, Engeland, Zwitserland) waren samen met hun partners uitgenodigd voor een Belgisch getint feest in de omgeving van het PIKON-kantoor in Lanaken.

In 2009 is het 10 jaar geleden dat de PIKON International Consulting Group haar Belgische vestiging in Lanaken opende. John Frijns richtte het kantoor op het Europaplein in als uitvalsbasis voor SAP-projecten in heel Europa. In 1999 kwam ook de eerste werknemer, Koen Meuwis, aan boord.
10 jaar later stelt PIKON Belgium bijna een dozijn SAP-professionals te werk en beschikt ze over een uitgebreid internationaal klantenportfolio. Bovendien heeft de Belgische PIKON-vestiging in de loop der jaren nauwe contacten opgebouwd met de Universiteit Hasselt en Maastricht.

Het jubileumjaar ging op zaterdag 6 juni officieel van start met een Belgisch getint personeelsfeest. ´s Voormiddags konden werknemers en een aantal genodigden genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet op slot Pietersheim te Lanaken. Naast de toespraak van Mark Curvers (eerste schepen van de gemeente Lanaken) blikten John Frijns (General Manager) en Koen Meuwis (Senior Consultant) terug op de afgelopen tien jaren.

In de namiddag stond het CSI City Game in Maastricht op de agenda. Vijf groepen, verdeeld over circa 50 mensen, streden tegen elkaar om uit te zoeken wie de fictieve Mevr. Vermeulen had vermoord. Om dit te achterhalen, moesten ze met een gps in de hand Maastricht uitkammen op zoek naar strategisch opgestelde acteurs die een aantal tips gaven.

Voor het avondfeest keerden alle deelnemers terug naar slot Pietersheim om het geslaagd PIKON-personeelsfeest tot in de vroege uurtjes verder te zetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2980311). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.