Managed hosting door True

VX Company en ICT Automatisering beste ontwikkelaars

 

De Barendrechtse ict-dienstverlener ICT Automatisering en de Baarnse detacheerder VX Company zijn de twee beste dienstverleners op het gebied van software-ontwikkeling. Dat vinden de deelnemers aan grootschalig onderzoek in het kader van de Computable ICT Services Guide 2009.

Beide ondernemingen scoren een gemiddeld rapportcijfer 7,2. Ze worden op de voet gevolgd door Inter Access en Caesar Groep, die van de respondenten een 7,1 krijgen. Pecoma en Capgemini/Sogeti volgen met een 7,0. Gemiddeld krijgen alle bedrijven die actief zijn op de markt van software development en die zijn beoordeeld in het onderzoek, een 6,6. Er namen bijna tweeduizend mensen deel aan het onderzoek.

VX Company gooit volgens het onderzoek vooral hoge ogen op het onderdeel betrouwbaarheid. Het bedrijf krijgt er een 7,4 voor, net als de Caesar Groep. ICT Automatisering krijgt juist een 7,4 op het onderdeel Nakomen van de tijdsplanning, geen dienstverlener scoorde daarop hoger.

Opvallende uitschieter in de rapportcijferlijst is de 7,8 die Microsoft krijgt voor zijn kennis van software-ontwikkeling. Dat is de hoogste score op dat onderdeel, gevolgd door Capgemini/Sogeti (7,5) en IBM (7,4). Microsoft eindigt uiteindelijk op een gedeelde vijfde plaats, samen met Centric.

ICT Services Guide 2009
Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2975043). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.