Managed hosting door True

Atos Origin verwacht veel van Online Suite Microsoft

 

Atos Origin wordt wereldwijd reseller van de Business Productivity Online Suite van Microsoft. De overeenkomst sluit aan op de strategie van de dienstverlener om te investeren in cloud computing en activiteiten met betrekking tot SaaS.

"De Business Productivity Online Suite helpt klanten operationele kosten te verlagen door de levering van software en services te stroomlijnen", stelt Dominique Rérat, senior vice president Innovation en Business Development van Atos Origin. "De suite is een goede toevoeging aan onze ‘Adaptive Workplace', een reeks IT-oplossingen die zorgen voor flexibiliteit en kostenbesparing."

Door levering van deze suite - die Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Communications Online en Microsoft Office Live Meeting omvat - wil Atos Origin klanten in staat stellen bewust te kiezen hoe zij software gebruiken en beheren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2965661). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.