Managed hosting door True

Caesar Groep start Technologisch Advies

 

ICT-dienstverlener Caesar Groep start met de nieuwe dienst Technologisch Advies. Deze dienst bundelt tal van specifieke expertisegebieden waarin het bedrijf al jarenlang ruime ervaring heeft opgedaan. Met de nieuwe dienst speelt Caesar Groep in op de toenemende vraag onder klanten naar adviesdiensten rondom fundamentele strategische keuzes op het gebied van technologie.

Caesar Groep bundelt in de dienst Technologisch Advies kennis op het gebied van onder meer de expertisegebieden Progress, Java, Oracle, Microsoft en Software-as-a-Service (SaaS), Service-Oriented Architecture (SOA), Business Intelligence en Het Nieuwe Werken.

"Vanuit deze nieuwe dienst zijn we niet alleen in staat om klanten hoogwaardig advies te bieden over technologiekeuzes, maar ook te helpen bij de implementatie van die keuzes", zegt Richard Otten, Managing Consultant van Technologisch Advies. "We richten ons vooral op advies op meer overkoepelende gebieden, zoals Software-as-a-Service, Service-Oriented Architecture Business Intelligence en Het Nieuwe Werken, waarbij we optimaal profiteren van alle specifieke technologiekennis die Caesar in huis heeft. Door ook te helpen bij de implementatie van gemaakte keuzes, onderstrepen we dat we staan voor de adviezen die we geven."

Volgens Otten speelt Caesar Groep met deze dienst vooral in op de trend waarbij klanten steeds vaker strategische technologiekeuzes moeten maken, of technologieën moeten combineren. "Het gaat daarbij meestal om een complexe problematiek. De keuzes die een klant uiteindelijk maakt, hebben vaak verstrekkende consequenties voor de toekomst. Wij helpen klanten bij het grondig in kaart brengen van die consequenties, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2963408). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.