Managed hosting door True

OutSystems verwelkomt COOLProfs

 

OutSystems verwelkomt COOLProfs als eerste Nederlandse OutPartner.

OutSystems, de leverancier van het brancheleidende Agile Platform, verwelkomt vandaag COOLProfs als zijn eerste officiële partner voor de Nederlandse markt. COOLProfs, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatsystemen, zal met OutSystems samenwerken aan gemeenschappelijke projecten en de marktbekendheid van het Agile Platform verder vergroten. Door deze samenwerking zal COOLProfs binnen de Nederlandse markt kunnen profiteren van de voordelen, marktpenetratie en ontwikkelings- en implementatiemogelijkheden van Agile.

Het OutPartner-programma van OutSystems biedt ondersteuning voor zijn wereldwijde kanaalpartnerstrategie, die ten doel heeft om de groei van de onderneming te waarborgen en erop is gericht om duurzame verbanden aan te gaan met belangrijke spelers in de regio's waarin OutSystems opereert. De belangrijkste doelstelling van OutSystems is om voor een organisatie en gecontroleerde groei van het kanaal te zorgen en uiterst schaalbaar te blijven terwijl het zijn activiteiten naar nieuwe regio's uitbreidt. De OutPartners van OutSystems voorzien lokale klanten en prospects van ondersteuning door uiterst ervaren medewerkers met een sterke branche-expertise.

"OutSystems biedt het team van COOLProfs een nieuwe, uiterst geavanceerde ontwikkelings- en implementatieomgeving die ons in staat stelt om onze expertise op het gebied van hoogwaardige .Net-oplossingen ten gelde te maken en op basis van moderne Agile-methoden te werken", aldus Eric ten Harkel, de directeur van COOLProfs. "Onze klanten zullen kunnen profiteren van de snelheid en flexibiliteit van de toepassingen die wij met behulp van het Agile Platform van OutSystems ontwikkelen".

Rob van Kerkwijk, partnermanager Noord-Europa bij OutSystems, kondigt met genoegen de eerste samenwerking in Nederland aan: "Bij OutSystems zien we ernaar uit om samen te werken met specialisten als COOLProfs om onze merkbekendheid binnen de markt te vergroten en ons Nederlandse klantenbestand verder uit te breiden. OutSystems-partners vormen een volledig verlengstuk van onze organisatie. Om deze reden stellen wij bij de selectie van partners strenge eisen aan de ervaring en expertise van kandidaten. COOLProfs is een bedrijf dat altijd hoge eisen heeft gesteld aan zijn klantentevredenheid en serviceniveaus, en vormt daarom een perfecte match voor ons".

Het doet COOLProfs een groot genoegen om samen te werken met een bedrijf met een vergelijkbare houding en aanpak dat een duidelijke passie voor management en zijn medewerkers tentoonstelt. Net zoals wij is OutSystems trots op hetgeen het heeft bereikt, en beschikt het over een duidelijke toekomstvisie. OutSystems zet op nauwkeurige wijze zijn groeitraject uit, maar laat tegelijkertijd keer op keer zien dat het naar zijn klanten luistert teneinde de best mogelijke resultaten te kunnen bieden. Uiteindelijk draait het niet om de methodiek, maar om de mensen die er gebruik van maken", aldus Ten Harkel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2961585). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Mooi werk Rob, coolprofs is een mooie partner, ben benieuwd wie er nu volgt outsystems als agile tool te gebruiken.

Beetje rare strategie, wij zijn klant bij outsystems. Wij doen rechtstreeks zaken en willen dat ook blijven doen. Met partners gaat niet werken, ze gebruiken in hun hoofdkantoor in Portugal al genoeg partners en dat werkt ook niet.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.